Retourneren:

 

Wij bij SuperMana vinden het heel belangrijk dat je blij wordt als de bezorger bij je aan de deur staat met een pakketje van SuperMana.

 

Helaas kan het wel eens voorkomen dat je de verkeerde thee gekocht hebt.

Mocht dit gebeuren dan kan alleen het verzegelde ongeopende blik geretourneerd worden. Dit omwille van hygiëne en gezondheidsbescherming.

Indien je gebruikt maakt van het herroepingsrecht dan moet de thee (zo ver mogelijk) in de originele staat (zonder schade) en originele verpakking naar ons geretourneerd worden. Gelieve het Retourformulier in te vullen en terug te sturen naar Info@supermana.eu

Na controle zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst in ons magazijn, het aankoopbedrag naar je terugstorten indien aan bovenstaande eisen is voldaan. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Wij stellen alle producten met veel zorg en liefde samen maar helaas kan het ook eens voorkomen dat wij het verkeerde product versturen of dat er een blik beschadigd is tijdens transport. Indien dit gebeurt dan gelieve zo spoedig mogelijk na ontvangst contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar info@supermana.eu. Wij zullen het product dan zo snel mogelijk vervangen of het totale aankoopbedrag terugstorten indien het product geretourneerd wordt.

 

Indien je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour stuurt, meld je dit aan door middel van een mail te sturen naar info@supermana.eu.

Je kunt hiervoor bijgevoegd formulier gebruiken zodat wij alle informatie hebben. Gelieve ook dit formulier met je retour pakket mee te sturen zodat wij weten van wie het retourpakket afkomstig is. Indien je geen printer ter beschikking hebt kun je deze informatie ook op papier schrijven en bij het pakket bijvoegen.

 

Producten die beschadigd of geopend zijn kunnen niet worden geretourneerd en komen dan ook niet in aanmerking voor restitutie.

 

Retouradres Nederland:                                   Retouradres Belgie

SuperMana                                                         SuperMana

Tinnegietersweg 57                                          Kapelweg 35

6005 LC Weert                                                   3680 Maaseik